Кафедра економічної кібернетики
НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ІНСТИТУТ БІЗНЕСУ, ЕКОНОМІКИ ТА МЕНЕДЖМЕНТУ СУМДУ
Пошук
Close this search box.

Дев’ята поспіль перемога студентів економічної кібернетики на Всеукраїнських олімпіадах з математики

Команда академії перемогла у другому етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з математики серед студентів вищих навчальних закладів України, крім класичних університетів і фізико-технічних інститутів.

Олімпіада проводилась з 17 по 20 травня 2011 р. на базі Севастопольського національного технічного університету за наступними категоріями навчальних закладів: М (математичні), Т (технічні), С (фінансово-економічні, будівельні, транспортні, електротехнічні, екологічні та інші).

В олімпіаді взяли участь 144 студенти вищих навчальних закладів України. Склад команди академії: студент Боровський Роман (гр. ЕК-82) та доцент кафедри вищої математики та інформатики Долгіх В.М. (керівник команди).

Роман Боровський посів 1-е місце з 67 можливих у категорії С, а також 1-е місце з 25 можливих в групі торгівельно-економічних та фінансових ВНЗів. Він нагороджений грамотами та кубком переможця олімпіади.

Студенти академії вже в 9-й раз поспіль перемагають на Всеукраїнських олімпіадах з математики, а третьокурсник Боровський Роман втретє посів призові місця.

Вітаємо переможця та бажаємо подальших успіхів!