Кафедра економічної кібернетики
НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ІНСТИТУТ БІЗНЕСУ, ЕКОНОМІКИ ТА МЕНЕДЖМЕНТУ СУМДУ
Пошук
Close this search box.

Економічна кібернетика – спеціальність веселих та кмітливих

24 листопада 2011 року в ДВНЗ «УАБС НБУ» було вперше проведено конкурс «Ректор, викладач і я – академії сім’я». Метою даного конкурсу було сприяння розвитку доброзичливих, дружніх відносин на рівні «викладач – студент», виявлення творчих, гумористичних та акторських здібностей серед викладачів та студентів ДВНЗ УАБС НБУ. І можемо констатувати, що мета була досягнута. Викладачі та студенти змогли попрацювати пліч-о-пліч та побачити один одного з нової незвичної сторони.

В конкурсі «Ректор, викладач і я – академії сім’я» взяли участь п’ять команд академії: три команди факультету банківських технологій («Вексель» – спеціальність банківська справа; «Квиток до Ріо» – спеціальність міжнародна економіка; «F1» – спеціальність економічна кібернетика) та дві команди обліково-фінансового факультету («Raindow» – спеціальність облік і аудит; «Фініки» – спеціальність фінанси).

Сам конкурс був організований у форматі КВК змагання і складався з 3 частин:

  • – конкурс «Домашнє завдання»;
  • – конкурс аматорського відео;
  • – гумористичний конкурс «Експрес-контроль».

Найбільш захват у глядачів викликав конкурс відеоробіт. Якщо ви раптом пропустили цей захід, але зареєстровані ВКонтакті та хочете побачити ці роботи, то всі відео розміщено у групі абітурієнтів ДВНЗ «УАБС НБУ».

За результатами конкурсу перше місце і звання «Кращої спеціальності року» виборола команда спеціальності економічна кібернетика. З чим ми їх щиро вітаємо. Так тримати!