Кафедра економічної кібернетики
НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ІНСТИТУТ БІЗНЕСУ, ЕКОНОМІКИ ТА МЕНЕДЖМЕНТУ СУМДУ
Пошук
Close this search box.

Участь в роботі семінару «Еволюція програми академій СISCO»

У світі інформаційних технологій професійна ІТ-підготовка є обов’язковою умовою для успішної кар’єри. Сучасні роботодавці, приймаючи на роботу нового співробітника, хочуть бачити не просто дипломованого фахівця, а професіонала, який володіє конкретними знаннями і навичками, що підтверджені міжнародними сертифікатами. Цю проблему покликані вирішити мережні академії CISCO, популярність яких не викликає сумніву: на сьогоднішній день в них одночасно навчається понад один мільйон студентів.

В ДВНЗ «УАБС НБУ» при кафедрі економічної кібернетики багато років успішно функціонує авторизована мережна академія CISCO, на базі якої проводиться підвищення кваліфікації працівників відділів телекомунікаційних систем територіальних управлінь Національного банку України, а також навчання студентів з факультативного курсу «Мережеві технології» за програмою мережних академій CISCO.

Завідувач кафедри економічної кібернетики Гриценко К.Г. прийняв участь у роботі семінару «Еволюція програми академій СISCO» для керівників і інструкторів мережних академій CISCO в Україні, який відбувся 4 листопада 2011 року в офісі компанії CISCO в м.Київ. На семінарі розглядалися проблемні питання переходу у 2012 році на нову модель Програми академій CISCO в Україні та зміни структури системи мережних академій CISCO в Україні.

З доповідями виступили Оксана Щегельська, директор компанії Strategic Consulting Group (м. Київ), менеджер Програми мережних академій CISCO в Україні Олена Домотенко (м. Київ), технічний менеджер Програми мережних академій CISCO в країнах СНД і Центральної та Східної Європи Антон Меркушов (Білорусь). Відбувся також обмін досвідом з менеджером Програми мережних академій CISCO в Словаччині та країнах СНД Франтішеком Якабом (Словаччина).