Кафедра економічної кібернетики
НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ІНСТИТУТ БІЗНЕСУ, ЕКОНОМІКИ ТА МЕНЕДЖМЕНТУ СУМДУ
Пошук
Close this search box.

Диплом ІІ ступеня Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт отримав Ткаченко Євгеній

29 березня 2011 року в ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» відбулася підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук за напрямком «Кількісні методи в економіці (статистика, економіко-математичне моделювання)». Під керівництвом викладачів кафедри економічної кібернетики до участі в конкурсі студентами спеціальності «Економічна кібернетика» було подано дві наукові роботи, одна з яких за підсумками рецензування Галузевою конкурсною комісією у складі провідних науковців України була визнана претендентом у переможці конкурсу.

Підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук за напрямком «Кількісні методи в економіці (статистика, економіко-математичне моделювання)» передбачала публичний захист наукової роботи.

Наукова робота студента 5 курсу спеціальності «Економічна кібернетика» (гр.МЕК-02) Ткаченка Євгенія на тему «Експертна система оцінки конкурентоспроможності продукції підприємства на основі теорії нечіткої логіки» (науковий керівник – в.о. завідувача кафедри економічної кібернетики Гриценко К.Г.) була нагороджена дипломом ІІ ступеня Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

Кафедра економічної кібернетики вітає переможця з нагородою.