Кафедра економічної кібернетики
НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ІНСТИТУТ БІЗНЕСУ, ЕКОНОМІКИ ТА МЕНЕДЖМЕНТУ СУМДУ
Пошук
Close this search box.

Інформація про тестовий доступ до електронних баз даних

Бібліотека УАБС НБУ повідомляє, що з комп’ютерів з IP адресою академії можна увійти до наступних баз даних та електронних ресурсів (тестовий доступ):

1) Пакет інформаційних ресурсів компанії Thomson Reuters (раніш – Інститут наукової інформації, ISI). Ядром є цитатні бази даних Science Citation Index. Ці ресурси містять списки всіх бібліографічних посилань, що зустрічаються в кожній публікації, що дозволяє у короткі терміни отримати найповнішу бібліографію з тем, які є цікавими. Крім того, доступні аналітичні модулі Web of Science та Journal Citation Reports.

2) Всі журнали видавництва «Taylor & Francis». Всього більш ніж 1000 видань, в тому числі з економіки, бізнесу, соціології, освіті, математики, права, психології та інші.

3) Електронна бібліотека Світового банку дає доступ до повних текстів книг, звітів, статистичних збірників та препринтів, що випускаються Світовим банком, – усього понад 4500 документів.

  1. Thomson Reuters

Доступ з 9 лютого по 9 березня

Інструкціії з користування російської мовою http://thomsonreuters.com/content/science/pdf/ssr/training/wok5_wos_qrc_ru.pdf та http://wokinfo.com/russian/

Пошук http://apps.webofknowledge.com/WOS_GeneralSearch_input.do?product=WOS&search_mode=GeneralSearch&SID=Z1d91a7BaFjon9b1NI3&preferencesSaved=&highlighted_tab=WOS

Taylor and Francis

Доступ до баз даних з бізнесу, менеджменту та економіки з 02.02.2012 по 04.03.2012.

http://www.tandfonline.com/action/showPublications?display=byAlphabet

username: kalinowski@academy.sumy.ua

password: password123

Електронна бібліотека Світового банку

Доступ до 31 березня 2012:
http://elibrary.worldbank.org/

Username: freetrial@worldbank.org
Password: eLibrary20120103