Кафедра економічної кібернетики
НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ІНСТИТУТ БІЗНЕСУ, ЕКОНОМІКИ ТА МЕНЕДЖМЕНТУ СУМДУ
Пошук
Close this search box.

Новини профорієнтаційної роботи

1 грудня 2011 року у рамках профорієнтаційної роботи викладачем кафедри економічної кібернетики асистентом Сергієнко О.В. була проведена зустріч з учнями старших класів та викладачами Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 та Лебединського навчально-виховного комплексу: загальноосвітньої школи I-III ступенів №7.

Всім присутнім було запропоновано переглянути презентаційний ролик про ДВНЗ “Українську академію банківської справи НБУ”, роздані інформаційні матеріали, роз’яснено умови вступу та правила прийому.

Школярі мали можливість отримати кваліфіковані відповіді на питання, щодо спеціальностей, можливостей майбутнього працевлаштування випускників академії, пільгових умов вступу, умов проживання у гуртожитках та інші.

Директорам шкіл було вручено компакт-диски з презентаційними відео про “Українську академію банківської справи НБУ”, задля забезпечення можливості ознайомлення з представленою на ньому інформацією батьків школярів.