Кафедра економічної кібернетики
НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ІНСТИТУТ БІЗНЕСУ, ЕКОНОМІКИ ТА МЕНЕДЖМЕНТУ СУМДУ
Пошук
Close this search box.

Тренінг для інструкторів мережевих академій CISCO

В академії при кафедрі економічної кібернетики багато років успішно функціонує авторизована мережева академія CISCO, на базі якої проводиться підвищення кваліфікації IT-cпеціалістів Національного банку України, а також навчання студентів з факультативного курсу «Мережеві технології».

30-31 січня завідувач кафедри економічної кібернетики Гриценко К.Г. прийняв участь у тренінгу зі структурованих кабельних систем PANDUIT для інструкторів мережевих академій CISCO. Тренінг проводився вперше в рамках співробітництва Програми мережевих академій СISCO в Україні та корпорації PANDUIT. Тренінг провели регіональні менеджери корпорації PANDUIT (www.panduit.com) в Азербайджані, Білорусі, Грузії та Україні Сергій Сопов і Владислав Єременко.

panduit_3

Тренінг проводився в офісі компанії PANDUIT (м.Київ) за програмою сертифікаційних курсів Panduit Certified Installer – PCI 103 (Copper) і PCI 203 (Fiber Optic). Також були розглянуті рішення PANDUIT щодо організації Центрів обробки даних. В майбутньому планується впровадження сертифікаційних курсів PANDUIT в програму навчання студентів мережевої академії CISCO.

panduit_2