Кафедра економічної кібернетики
НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ІНСТИТУТ БІЗНЕСУ, ЕКОНОМІКИ ТА МЕНЕДЖМЕНТУ СУМДУ
Пошук
Close this search box.

Новини Microsoft для вищих навчальних закладів

За додатковою інформацію щодо участі у даних програмах звертатись до доцента кафедри економічної кібернетики Домбровського В.С. або студента-партнера Microsoft Акіменко Володимира (група ЕК-81).

Windows 8 та Imagine Cup

Нова операційна система Windows 8 вже на Imagine Cup. Номінація складається з двох раундів та дозволяє брати участь як одному студенту, так і команді, до 4-х чоловік. При цьому до команди може бути запрошений і ментор.

У раунді 1 студенти (команда) повинні пройти опитування, яке складається з 30 питань, яке дозволяє протестувати базові знання команди в області створення Metro застосунків. При цьому, опитування може проходити як уся команда разом, так і кожен учасник команди окремо. У другому випадку, бал команди розраховується як максимальний бал серед усіх учасників команди Звертаємо Вашу увагу на те, що дати опитування фіксовані і команда може намагатися покращити світ результат у будь-якому раунді (якщо у попередньому не отримала достатньої кількості балів).

Дати опитувань: 31 січня, 7 лютого, 14 лютого, 21 лютого, 28 лютого и 8 березня.

Усі, хто пройшов до раунду 2, починають працювати над власними застосунками для Windows 8 у стилі Metro. Для того щоб вдало пройти раунд 2, необхідно на сайт конкурсу завантажити опис Вашого застосунку і відеоролик працюючого застосунку. Переможці (три команди) будуть запрошені до Сіднею для демонстрації своїх застосунків та отримають грошові призи.

Звертаємо Вашу увагу на те, що команди-фіналісти будуть запрошені до Сіднею разом зі своїм ментором (звичайно ж, за гроші Microsoft). Деталі номінації тут.

Безкоштовна публікація застосунків під Windows Phone

Спеціальна акція від компанії SoftKey для студентів-розробників застосунків під Windows Phone.
Спеціально для студентів-розробників з України! У Вас є можливість опублікувати Ваші застосунки на Windows Phone MarketPlace безкоштовно. Для цього необхідно зареєструватися на сайті winphone.softkey.ru і у полі “сайт” вказати назву Вашого ВУЗу.

Після реєстрації Вам необхідно відправити скан діючого студентського квитка на danchenkova@softkey.ru для підтвердження статусу студента.

Microsoft SWIT 2012

Більше 400 чоловік вже зареєструвалися на саму масштабну подію для українських розробників та ІТ-спеціалістів – конференцію Microsoft SWIT 2012. У ході цієї події Ви зможете почути про останні технології Microsoft, включаючи засоби розробки, операційні системи і мобільні платформи. Реєстрація доступна на сайті http://www.msswit.in.ua.